sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Cadena humana a favor de la discapacitat

El passat 6 de juny, 1.500 persones vestides amb gorres i samarretes taronges (el color que identifica el sector de la discapacitat) van formar una anella humana d'uns 800 metres per a reclamar l'atenció al Parlament de Catalunya sobre els drets de les persones amb discapacitats intel·lectuals. Els assistents van envoltar la passarel·la del Liceu Escolar i el Pont Vell de Lleida deixant per a la posteritat unes precioses imatges a més d'una potent reivindicació.

Els responsables de l'Agrupació Lleidatana d'Entitats d'Atenció a Persones amb Discapacitat (Allem) lluiten perquè es posi fre a la situació que sofreix el col·lectiu de persones amb discapacitat a causa de les fortes retallades en el finançament públic. 

Aquest acte dóna continuïtat a la campanya “Defensa'm” que es va iniciar la passada tardor i en el qual van aconseguir recollir 47.000 signatures per recuperar el pressupost públic destinat al sector.
L'acte va tenir un espectacular colofó quan a partir de les 11.15h del matí, els assistents van deixar anar una infinitat de globus que van inundar el cel d'esperança taronja.

Válida sin barreras, fidel a la seva tasca de Responsabilitat Social corporativa, va col·laborar també en aquesta iniciativa. Des d’aquí, felicitem a les associacions que formen part d'aquest projecte com Associació Alba i a l'entitat que les aglutina: Federació Allem. Actualment, Allem agrupa 16 entitats de Lleida amb més de 3.500 persones entre usuaris i treballadors.

Endavant Allem!

 

Válida sin barreras us ofereix aquesta informació.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu