sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Cadena humana a favor de la discapacitat

El passat 6 de juny, 1.500 persones vestides amb gorres i samarretes taronges (el color que identifica el sector de la discapacitat) van formar una anella humana d'uns 800 metres per a reclamar l'atenció al Parlament de Catalunya sobre els drets de les persones amb discapacitats intel·lectuals. Els assistents van envoltar la passarel·la del Liceu Escolar i el Pont Vell de Lleida deixant per a la posteritat unes precioses imatges a més d'una potent reivindicació.

Els responsables de l'Agrupació Lleidatana d'Entitats d'Atenció a Persones amb Discapacitat (Allem) lluiten perquè es posi fre a la situació que sofreix el col·lectiu de persones amb discapacitat a causa de les fortes retallades en el finançament públic. 

Aquest acte dóna continuïtat a la campanya “Defensa'm” que es va iniciar la passada tardor i en el qual van aconseguir recollir 47.000 signatures per recuperar el pressupost públic destinat al sector.
L'acte va tenir un espectacular colofó quan a partir de les 11.15h del matí, els assistents van deixar anar una infinitat de globus que van inundar el cel d'esperança taronja.

Válida sin barreras, fidel a la seva tasca de Responsabilitat Social corporativa, va col·laborar també en aquesta iniciativa. Des d’aquí, felicitem a les associacions que formen part d'aquest projecte com Associació Alba i a l'entitat que les aglutina: Federació Allem. Actualment, Allem agrupa 16 entitats de Lleida amb més de 3.500 persones entre usuaris i treballadors.

Endavant Allem!

 

Válida sin barreras us ofereix aquesta informació.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu