sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Cadires de rodes per poder fer senderisme i muntanya

Si para vosaltres l'estiu significa muntanya, i no mar, atents. Creen una cadira de rodes adaptada perquè les persones amb discapacitat física i mobilitat reduïda puguin practicar senderisme i muntanya. Es tracta d'una cadira tot terreny amb una sola roda coneguda com Joëlette.

Ha estat confeccionada per la Fundació Renault per a la Mobilitat Sostenible juntament amb la Confederació de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica de Castella i Lleó. L'objectiu de les dues entitats és impulsar les activitats a l'aire lliure.

Aquesta cadira és apta per a persones amb qualsevol discapacitat, amb mobilitat reduïda o grans dependents com a miopia, esclerosi múltiple o tetraplejia, i està dirigida tant per a nens com a adults.

La Joëlette, de fet, és un invent francès. Està equipada amb una cadira central, sobre una única roda, arneses de seguretat, un reposacaps i un sistema de frenat. Els extrems es mouen “amb molta facilitat” amb dues persones.

És un sistema àgil que permet passar per zones complexes amb un mínim d'esforç. Cada vegada més està present en llocs que volen ser accessibles, entre ells molts Parcs Nacionals.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu