sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Cadires salvaescaleras, la millor solució

cadira salvaescales la millor solució

La majoria de llars no estan adaptades per a satisfer les necessitats de les persones amb discapacitat. Per accedir a l'habitació, al bany o al jardí moltes vegades hem de superar un bon grapat de graons. D'aquesta manera, les escales es converteixen en un obstacle per tal de poder realitzar les nostres tasques quotidianes.

Però, davant dels obstacles… solucions. I fàcils! Una de les opcions que solucionen més ràpid la superació de desnivells verticals són les cadires salvaescaleras. Un dels seus principals avantatges és que no necessiten obres, per tant, la instal·lació es realitza de manera ràpida. Aquest fet és important ja que les persones majors o amb mobilitat reduïda moltes vegades necessiten la cadira salvaescaleras d'un dia per a un altre arran d'una caiguda inesperada o d'una operació a l'hospital. Existeixen models de cadires que poden ser instal·lats en molts pocs dies, consulti'ns a [email protected].

Les cadires a més poden ser instal·lades en interiors o intempèrie, així les persones amb poca mobilitat poden gaudir tant de les estades de la llar com dels patis o jardins. És important no renunciar als espais d'exterior ja que el sol i estar a l'aire lliure ajuden, segons els experts, a millorar la nostra qualitat de vida. Que les escales no ens impedeixin gaudir d'una bona salut!

Escales rectes, corbes i fins i tot en espiral, les cadires salvaescaleras s'adapten a tot tipus d'arquitectures. És per això i la seva facilitat d'ús, les seves prestacions i la comoditat per a l'usuari, que les cadires elevadors són la solució salvaescaleras més sol·licitada pel col·lectiu de persones de la tercera edat i mobilitat reduïda.

Movem-nos, asseiem-nos en una cadira salvaescaleras!

Pot consultar tota la gamma de cadires salvaescaleras de Válida sin barreras aquí i per a assessorament personalitzat i gratuït no dubti a trucar-nos al telèfon d'atenció al client: 900 414 000 / [email protected]

I és que cada cas i cada llar requereixen d'una solució salvaescaleras personalitzada.

VALIDA els ofereix aquesta informació.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu