sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Caixers automàtics més accessibles

Les persones amb majors o amb discapacitat van a agrair aquest nou avanç que els va fer la seva vida quotidiana més fàcil. Gràcies al projecte europeu “APSIS4all”, han desenvolupat una eina que permetrà personalitzar dispositius electrònics d'ús públic, com caixers automàtics o màquines expenedores, i adaptar-los a les necessitats de cada usuari.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és millorar la interacció de la persona amb el terminal, d'aquesta manera, hi trobarem avatars que s'expressen en la llengua de signes, pantalles d'alt contrast, textos i botons de gran grandària, un lector de pantalla o navegació mitjançant teclat…

Per beneficiar-nos d'aquesta eina hem de sol·licitar-ho via internet. L'interessat ha d'entrar en “cajerofacil.apsis4all.eu” i seleccionar les opcions d'accessibilitat que millor s'adaptin a la seva condició. Aquestes queden registrades en la seva targeta d'ús del caixer automàtic. 
Actualment, aquest sistema ja està implantat a Espanya en alguns caixers automàtics de “laCaixa”, si bé, la seva intenció és ampliar-se a tota la xarxa de la companyia, així com en quioscs d'informació i comanda, punts de venda electrònics o terminals de pagament.

Endavant, per una societat sense barreres!

 

Fuente: servimedia

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu