sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Camino sense barreres

cami sense barreres accesibilitat

Gràcies a la unió de les associacions Anpehi i Asprodeme, en Fernando ha pogut fer realitat el seu somni: fer el camí de Sant Jaume i ser un pelegrí més. I és que en Fernando té una discapacitat del 99%. No obstant això, i malgrat aquesta aparent limitació, el seu esperit de superació i el de les persones que l'envolten han fet possible trencar amb tot tipus de barreres. 

Segons informen, no es varen agafar camins alternatius ni carreteres. Volien fer el Camino com tothom, que en Fernando es relacionés amb els pelegrins que van a peu, com un més, i demostrar que la discapacitat no existeix si creus en les capacitats de les persones.

Va ser així com un equip format per quatre monitors i una infermera van empènyer, van acompanyar i van assistir al Fernando en aquesta aventura amb final feliç. Així mateix i, amb l'objectiu de conscienciar i lluitar pels drets de les persones amb discapacitat o amb mobilitat reduïda, accions com aquesta posen de manifest les necessitats d'aquest tipus de persones quant a l'accessibilitat i fixen un únic repte: que tot sigui accessible per a tothom, independentment de la seva condició física, de gènere o fins i tot de religió.

Válida sin barreras dóna suport a aquest tipus d’iniciatives a favor de l’accessibilitat universal i un món sense barreres ple de capacitats.

Font: Lavozdegalicia

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu