sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Camino sin límites, la pel·lícula d’una meravellosa història

Camino sin límites pel·lícula documental superació personal germans

El 13 de setembre del 2016 van començar l’aventura amb l’objectiu de fer d’aquest món un lloc més confortable i igualitari per a tots. Durant l’aventura, van conèixer a moltes persones, però cal destacar a sis peregrins que van canviar el seu camí per ajudar a complir el somni dels dos germans. Entre ells, es trobava Joan Planas, peregrí, cineasta i fotògraf de Barcelona que, després de descobrir el seu projecte, va decidir filmar un documental per explicar al món aquesta bonica història de superació. L’artista, que, entre altres coses, ha exposat a diferents museus com el Royal Ontario de Canadá o el The Field de Chicago, no va dubtar ni un moment en voler plasmar aquesta història per poder portar-la a la gran pantalla i explicar al món sencer el repte d’aquests dos germans.

Camino sin límites és el nom del projecte personal dels protagonistes per poder mostrar el seu viatge impossible. Sense cap dubte, és la història de superació personal i de visibilitat d’una major accessibilitat que ha arribat al cinema en forma de documental i que defineix a la perfecció la personalitat d’un dels seus protagonistes, Juan Luís, amb un 96% de discapacitat a causa de tenir una paràlisi cerebral poques hores després d’haver nascut. Gran activista social en matèria d’accessibilitat, esportista reconegut i jove que no coneix límits per les seves ànsies de superar i derrocar obstacles i barreres.

Camino sin límites és un documental per a tots els públics i parla de diversos temes: la família, la discapacitat, l’accessibilitat, l’esforç, les diferències entre persones, l’autoestima, el suïcidi, les xarxes socials, l’aprovació dels altres segons la teva bellesa i els viatges com a descobriment personal.

De moment, la pel·lícula només es projectarà en festivals de cinema i, posteriorment, quan acabi la gira de festivals, s’estrenarà online. Tot i això, ara per ara, es pot gaudir de bastants vídeos, entre ells el trailer oficial, que plasmen grans moments d’aquesta bonica història.

Font: buscandohistorias.com, olivertrip.com, elfaromotril.es

 

Us deixem el link per poder veure el trailer oficial d'aquest documental: https://www.youtube.com/watch?v=3J9bENsVkdM 

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu