sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Camins sense barreres

Ens encanta realitzar activitats al mig de la natura com senderisme, picnics... I ara, per fi, podem compartir-les amb tota la família gràcies a un nou invent anomenat Joëlette.

Joëlette és una cadira dissenyada per a desplaçar persones amb discapacitat o amb problemes de mobilitat per camins irregulars. Està formada per un seient i 4 braços, i compta amb potes de suport, una cinta de seguretat, un fixador de peus, frens de disc, amortiguadors, coixins i reposa-cap.

Són necessàries dues o tres persones per a poder desplaçar l’usuari amb la Joëlette de manera adequada. El seu funcionament és senzill, semblant al de dur un carretó. No obstant, requereix d’un curs de manejament bàsic per garantir la plena seguretat en el desplaçament. Un dels pilots s’ha de situar darrera per poder mantener l’equilibri, i un altre, es Situa davant i condueix i dóna l’energia necessària per arrossegar. És recomenable, també, que hi hagi una tercera persona de reserva.

Joëlette va néixer als anys 80 d’una bonica història: la de Joël Claudel, un guia de muntanya francès, que va voler portar al seu Nebot Stéphane -amb discapacitat- a fer senderisme pels Alps juntament amb tota la família.

Una nova modalitat de senderisme, més solidària, inclusiva i… sense barreres!

Foto de Víctor Muñoz.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu