sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Campionat d'Espanya de Pàdel adaptat

Atenció amants de l'esport! Els dies 30 de juny, 1 i 2 de juliol teniu una cita a València, perquè allí es van a reunir les millors parelles del pádel en cadira de rodes del ránking nacional. El motiu? La celebració del Campionat d'Espanya de Pádel adaptat.

Actualment la parella número 1 del rànking és la formada pel madrileny Oscar Agea i el basc Edorta de Anta, que intentaran mantenir la seva posició enfront dels seus perseguidors i amfitrions del Torneig Ciutat de València, els valencians Luis Peinado i Cristopher Triviño (segons en el ránking nacional, mancant 3 tornejos puntuables pel de Espanya).

La seu escollida per al Campionat d'Espanya de Pàdel en cadira de rodes és el Poliesportiu Juan Antonio Samaranch de València. Val la pena dir que és la competició més important del Pàdel en cadira de rodes nacional.

Tot això és possible gràcies a l'esforç d'Ortopèdia Ortoprono. En Válida sin barreras ens vam sumar a aquesta iniciativa col·laborant perquè sigui possible!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu