sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

“Campus inclusivos, campus sin límites 2013”

És temps de tornada a l’escola i també a les universitats. Aquests dies 6 centres acadèmics del territori espanyol han estat seleccionats per a dur a terme el programa “Campus inclusivos, campus sin límites 2013” amb l’objectiu d’impulsar la inclusió de les persones amb discapacitat a la universitat i promoure que continuin amb els seus estudis superiors. Les universitats que desenvoluparan la iniciativa són Navarra, Múrcia, Granada, València, Rey Juan Carlos i Jaume I.

“Campus inclusivos” és gratuït i va dirigit a estudiants que tenen una discapacitat de com a mínim un 33% i que cursen el segon cicle de la ESO (Educació Secundària Obligatòria), Batxillerat o cicles formatius de Grau Mitjà i Superior. Els alumnes que decideixin participar en el programa podran allotjar-se en col·legis majors totalment accesibles.

La iniciativa inclou diferents activitats en facultats i escoles. En el cas de la Universitat de Navarra, a la facultat de Medicina, els participants podran diagnosticar un cas clínic, a la d’Arquitectura podran aportar les seves experiències sobre barreres arquitectòniques i a Comunicació aprendran les primeres directrius per a ser periodistes de ràdio i televisió. També realitzaran excursions als pobles dels voltants.

Per una Universitat sense barreres!

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu