sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

“Campus inclusivos, campus sin límites 2013”

És temps de tornada a l’escola i també a les universitats. Aquests dies 6 centres acadèmics del territori espanyol han estat seleccionats per a dur a terme el programa “Campus inclusivos, campus sin límites 2013” amb l’objectiu d’impulsar la inclusió de les persones amb discapacitat a la universitat i promoure que continuin amb els seus estudis superiors. Les universitats que desenvoluparan la iniciativa són Navarra, Múrcia, Granada, València, Rey Juan Carlos i Jaume I.

“Campus inclusivos” és gratuït i va dirigit a estudiants que tenen una discapacitat de com a mínim un 33% i que cursen el segon cicle de la ESO (Educació Secundària Obligatòria), Batxillerat o cicles formatius de Grau Mitjà i Superior. Els alumnes que decideixin participar en el programa podran allotjar-se en col·legis majors totalment accesibles.

La iniciativa inclou diferents activitats en facultats i escoles. En el cas de la Universitat de Navarra, a la facultat de Medicina, els participants podran diagnosticar un cas clínic, a la d’Arquitectura podran aportar les seves experiències sobre barreres arquitectòniques i a Comunicació aprendran les primeres directrius per a ser periodistes de ràdio i televisió. També realitzaran excursions als pobles dels voltants.

Per una Universitat sense barreres!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu