sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Canvis en el carnet de conduir que afecten les persones amb vehicles adaptats

Atenció conductors, la Direcció General de Trànsit (DGT) està realitzant canvis en els codis del permís de conduir i afecten a totes les persones que condueixen un vehicle adaptat.
En els permisos de conduir apareixen codis numèrics. Cada carnet està associat a una persona, i per tant, cada carnet expedit per la Direcció General de Trànsit pot oferir informació sobre les característiques de cada conductor o les limitacions.

La DGT està modificant els codis del permís de conduir que afecten directament a les persones que condueixen amb una adaptació en el seu vehicle. Així doncs, totes les persones que hagin de renovar-se el permís de conduir, hauran d'anar a les oficines de Trànsit per poder validar els seus nous codis.

És aconsellable realitzar el procés de renovació del permís de conduir amb antelació. Actualment la llista d'espera per ser atesos en la Direcció general de trànsit és de 15 dies, i les data de caducitat del carnet es manté.

Si necessiteu més informació podeu sol·licitar-la a l'entitat GRUP MIFAS o directament amb la DGT. Per demanar cita prèvia podeu entrar en www.dgt.es o cridar al 060.

Esperem que us hagi estat d'utilitat.

Font: Grup MIFAS

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu