sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Cap als 1.000!

Les xarxes socials es redibuixen com un nou mitjà de comunicació directe, ràpid, proper i interactiu que no podem subestimar si el nostre objectiu és contribuir a un món accessible i sense barreres.

Amb aquestes, les tasques d’informació i sensibilització cap al col·lectiu i el sector de les persones amb discapacitat o poca mobilitat són més fàcils i, a més, el fet de poder comentar, compartir i difondre els continguts genera un feedback molt enriquidor per a tothom.

Válida sin barreras també treballa a favor de la discapacidad a través de:

Blog. Al nostre blog hi trobareu informació sobre invents curiosos i inclusius, noves tecnologies accessibles, històries de superació personal...

Facebook. La nostra comunitat a Facebook segueix creixent! Aquí us compartim curiositats, videos i anècdotes sobre accessibilitat, supressió de barreres i gent molt vàlida. Periòdicament fem concursos per a premiar la vostra amistat. Us hi uniu?

Twitter. Si no disposeu de molt temps us ho expliquem tot en 140 caràcters. Sereu els reis de la informació accessible! A més, estem a prop dels 800 seguidors i no podem evitar sentir-nos molt il·lusionats per albirar en la distància un número tan rodó com el 1.000. Seguiu-nos i twittegem! 😉

Pinterest. Sou dels que penseu que una imatge val més que mil caràcters? Així doncs, us agradarà Pinterest i la nostra recopil·lació de fotografies i videos sobre accessibilitat. Des d’herois quotidians a dissenys arquitectònics originals i accessibles!

YouTube. I és clar, no ens oblidem d’una de les plataformes per excel·lència: YouTube. Des del nostre canal podreu conèixer de manera ràpida i amena com funcionen les solucions salvaescales. Sí, en un minut us fem la vida més fàcil.

Us convidem a compartir, opinar, llegir, visualitzar, estar informats... Benvinguts a la comunicació sense barreres!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu