sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Cap als 7.546m!

Els excursionistes Ricardo García y Óscar Domínguez, amb discapacitat visual, marxen aquest 3 d’agost cap a l’Himalaya xinès. Tenen un somni: el de fer el cim del Muztagh Ata que, amb els seus 7.546 metres d’alçada, és la 48ª. muntanya més alta del planeta. Si ho aconsegueixen, García i Domínguez es convertiran en els dos primers invidents en aconseguir aquesta fita. Tot un repte, i és que en el cas de Ricardo la discapacitat visual és d’un 89%.

García i Domínguez aniran acompanyats de 5 guies del Grupo Militar de Alta Montaña de Jaca,amb experiència en l’ascens de persones amb discapacitat visual en “sismils” i “quatremils” dels Andes, Himalaya i Alps.

A més, segons la Xinjiang Mountaineering Association, no només seria el primer cim del Muztagh Ata aconseguit per persones invidents sinó que també seria el de major alçada fet per persones amb discapacitat visual del territori español.

Ànims nois!

Per a més informació aquí.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu