sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Cap de setmana de bàsquet

Falten dos dies per la convocatòria d’un dels partits més prometedors de la temporada de bàsquet en cadira de rodes: el CB MIFES i el MASTERS FCEDF.

El passat diumenge 12 d’abril el CB MIFAS va disputar el seu primer partit amb el CE BCR CEM, actual líder de la Lliga. Després d’un partit molt disputat, ple de competitivitat i superació, l’equip gironí es va imposar per 43 punts a 36, situant-se segon en la classificació.

Per la seva part, el MASTERS FCEDF va estrenar la temporada en la primera jornada de Lliga contra CV BCR CEM. Aquest últim seria qui acabés guanyant per 47 a 38, partit que el situaria en el lideratge de la classificació.

Per això, aquest diumenge tant el CB MIFAS com el MASTERS FCEDF competiran per l’ascens al lideratge en una cita que promet estar plena d’emocions.

El partit es disputarà en el pavelló de Fontajau (Girona) el diumenge a les 12h i recordem que l’entrada és gratuïta

Pots descarregar-te el calendari de la Lliga Catalana de Bàsquet en cadira de rodes aquí

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu