sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Carreras per muntanya en Joëlette

Carreres per muntanya

Fora els prejudicis, enrere tot allò que es considera poc normal quan parlem de persones amb discapacitat o mobilitat reduïda. Tot ha d'estar integrat, sense diferències per condició, gènere o religió. La inclusió és cosa de tots, i encara més en l'esport, font excel·lent per a la transmissió de valors.

Amb el desig que moltes persones s'acostin a descobrir els secrets i meravelles que ofereixen les muntanyes, i amb l'objectiu d'unificar esforç i solidaritat, neix el I Campionat Internacional de carreres per muntanya en Joëlette. Una competició realitzada amb aquest tipus de cadires adaptades que es celebrarà a Santa Cruz de Tenerife, concretament en l'últim tram de la Santa Cruz Extrem, una sendera dura amb trams realment tècnics.

Els valents que es vulguin apuntar poden realitzar les seves inscripcions a través de l'associació Montaña para todos.

La carrera serà segons modalitat crono, amb ordre de sortida i cinc minuts de separació entre participants. Els equips estaran formats per pilots, per manejar la cadira, i d'un passatger, que haurà de presentar mobilitat reduïda acreditant aquesta condició.

Válida sin barreras dóna suport a tot tipus d'iniciativa inclusiva a favor dels drets de les persones amb discapacitat o amb mobilitat reduïda.

Font: mptodos

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu