sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Casal d'estiu inclusiu en Comkedem

L'entitat Comkedem organitza un casal d'estiu inclusiu a Barcelona. Aquest any 2017 ens presenta 3 propostes amb les quals afrontar les vacances d'una manera divertida i agradable. Així, podrem escollir entre un casal d'esportiu, colònies i una escapada autònoma. 

Aquestes activitats estan destinades a nois i noies amb edats entre 7 i 25 anys, amb o sense discapacitat. D'aquesta manera, Comkedem impulsa el desenvolupament d'activitats inclusives i accessibles, independentment del grau de discapacitat.

Les activitats per a aquest estiu són: 

- Casal esportiu: 

Del 26 al 30 de juny del 2017 en Eurofitness Can Dragó de Barcelona. Obert a persones amb i sense discapacitat amb edats entre 7 i 25 anys. 

- Colònies:

Del 16 al 23 de juliol a l'espai Ca Mateu de Vilanova de Sau. Obert a persones amb i sense discapacitat amb edats entre 7 i 18 anys. 

- Estada autònoma:

Del 29 de juliol al 5 d'agost en el cámping La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador. Obert a persones amb i sense discapacitat amb edats entre 17 i 25 anys. 

COMKEDEM és una associació sense afany de lucre, de promoció cultural i educativa de Barcelona. Organitzem tot tipus d'activitats d'oci i esport per a nens i joves de tot Catalunya amb discapacitat i sense discapacitat (amics i germans) des dels 7 fins als 25 anys. El principal objectiu de l'entitat és la seva participació en igualtat, com tothom.

Per a més informació, pots descarregar-te el PDF amb el programa o visitar la web de COMKEDEM

Per un estiu inclusiu i sense barreres!

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu