sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Celare, la plataforma elevadora “invisible”

Válida sin barreras segueix innovant i presenta un nou producte al mercat. És tracta de CELARE, una plataforma elevadora revolucionària que es caracteritza per passar totalment desapercebuda en el lloc on s’instal·la. I és que Celare fa honor al seu nom, que en llatí significa “amagar”, i mentre no s’utilitza, la seva superfície s’integra a la resta del terra. Ho aconsegueix gràcies al seu disseny versàtil que permet una gran personalització d’acabats en fusta, moqueta, estora o vinil.

Celare està fabricada amb materials sòlids; és robusta, forta i estable. Es pot instal·lar tant en interiors com exteriors i es considera una solució idònia per a botigues, hotels o empreses.

Celare és de fàcil ús i salva els petits desnivells (des de 50 a 500mm) amb moviments estables i suaus. Disposa a més, d’un sistema de protecció antilliscament de la cadira de rodes. Pot suportar entre 300kg i 400kg, i funciona amb connexió elèctrica.  Celare, com la resta de productes de Válida sin barreras, compleix amb totes les normatives de seguretat.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu