sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Celare, la plataforma elevadora “invisible”

Válida sin barreras segueix innovant i presenta un nou producte al mercat. És tracta de CELARE, una plataforma elevadora revolucionària que es caracteritza per passar totalment desapercebuda en el lloc on s’instal·la. I és que Celare fa honor al seu nom, que en llatí significa “amagar”, i mentre no s’utilitza, la seva superfície s’integra a la resta del terra. Ho aconsegueix gràcies al seu disseny versàtil que permet una gran personalització d’acabats en fusta, moqueta, estora o vinil.

Celare està fabricada amb materials sòlids; és robusta, forta i estable. Es pot instal·lar tant en interiors com exteriors i es considera una solució idònia per a botigues, hotels o empreses.

Celare és de fàcil ús i salva els petits desnivells (des de 50 a 500mm) amb moviments estables i suaus. Disposa a més, d’un sistema de protecció antilliscament de la cadira de rodes. Pot suportar entre 300kg i 400kg, i funciona amb connexió elèctrica.  Celare, com la resta de productes de Válida sin barreras, compleix amb totes les normatives de seguretat.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu