sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Celebrem el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat a la jornada POSA'T AL MEU LLOC

El 3 de desembre, des de 1992, se celebra el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. L'objectiu és sensibilitzar a l'opinió pública sobre la discapacitat, i conscienciar a la societat dels beneficis d'integrar plenament a aquest col·lectiu, en la vida social, econòmica, política i cultural.

Cada vegada són més les persones que necessiten una societat i uns municipis més accessibles, una major sensibilització amb aquesta realitat, i una integració social real.

És per aquest motiu, que aquest diumenge 2 de desembre L'Associació Multicapacitats organitza una jornada festiva i reivindicativa a Girona, amb concerts i activitats de sensibilització dirigit a totes les edats, un punt de trobada de les persones amb discapacitat, els seus familiars, acompanyants, amics... una festa oberta a la ciutadania en general.

L'objectiu d'aquesta 2a Edició de la jornada Posa't al meu lloc, és donar veu a totes les persones amb algun tipus de discapacitat, mostrant que també tenen sentiments, somnis i valors, amb capacitats, competències i habilitats. I que com tots, també tenen responsabilitats i motivacions, per això busquen una accessibilitat real i la inclusió social, per gaudir d'una vida independent i participar de forma activa en la societat.

Válida sin barreras tornarem a estar presents per segon any consecutiu per donar a conèixer les diferents ajudes tècniques per millorar l'accessibilitat universal, us estarem esperant!

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu