sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Celebrem el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat a la jornada POSA'T AL MEU LLOC

El 3 de desembre, des de 1992, se celebra el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. L'objectiu és sensibilitzar a l'opinió pública sobre la discapacitat, i conscienciar a la societat dels beneficis d'integrar plenament a aquest col·lectiu, en la vida social, econòmica, política i cultural.

Cada vegada són més les persones que necessiten una societat i uns municipis més accessibles, una major sensibilització amb aquesta realitat, i una integració social real.

És per aquest motiu, que aquest diumenge 2 de desembre L'Associació Multicapacitats organitza una jornada festiva i reivindicativa a Girona, amb concerts i activitats de sensibilització dirigit a totes les edats, un punt de trobada de les persones amb discapacitat, els seus familiars, acompanyants, amics... una festa oberta a la ciutadania en general.

L'objectiu d'aquesta 2a Edició de la jornada Posa't al meu lloc, és donar veu a totes les persones amb algun tipus de discapacitat, mostrant que també tenen sentiments, somnis i valors, amb capacitats, competències i habilitats. I que com tots, també tenen responsabilitats i motivacions, per això busquen una accessibilitat real i la inclusió social, per gaudir d'una vida independent i participar de forma activa en la societat.

Válida sin barreras tornarem a estar presents per segon any consecutiu per donar a conèixer les diferents ajudes tècniques per millorar l'accessibilitat universal, us estarem esperant!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu