sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Certamen Miss Tercera Edat

Tots preparats per al gran dia. Els millors vestits i pentinats. El maquillatge, perfecte. I, sobretot, una gran dosi d’il·lusió, alegria i bon humor.

Melide ha estat aquest cap de semana l’escenari de la Gala Miss Tercera Edat. Dolores Valiño ha estat la guanyadora d’aquest concurs, sumant així un altre títol ja que disposa de la corona de Miss Galícia.

Miss Bellesa va recaure en Trinitat Rúa Sánchez que va rebre la seva banda amb gran alegria. En aquest cas, el reconeixement va ser molt especial perquè la Trinitat té 93 anys, molt ben portats.

Fidencia Díaz González va obtenir el premi a Miss Elegància, Nieves Lorenzo Vila va recollir la banda de Miss Bellesa de l’estiu, i Dolors Rodríguez Piñón va fer-se amb el premi a la més simpàtica del certamen.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu