sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Chef's Voice, cartes de restaurants adaptades i accessibles per a persones amb discapacitat

Chef Voice Menu

“Chef’s Voice: Menú per a tots”, és un nou servei web pensat per a restaurants que vulguin adaptar les cartes dels seus menús perquè siguin accessibles per a tots els seus clients, amb o sense discapacitat.

El funcionament de Chef’s Voice és fàcil: el client s'asseu en el restaurant i rep una carta de menú amb un codi QR. Després, a través del telèfon mòbil o qualsevol altre dispositiu, l'usuari escaneja el codi i pot accedir a un menú interactiu on llegeix els plats disponibles amb tot detall.

En el cas de ser una persona amb discapacitat visual, podran escoltar la carta per veu.

A més, aquest servei permet traduir el menú en múltiples idiomes i inclou un llistat detallat dels al·lèrgens de cada plat.

Fins i tot, per als restaurants, és una solució molt pràctica perquè els permet tenir actualitzada la carta només connectant-se a un telèfon o tableta i modificant el contingut en qualsevol moment.

Ens encanten aquest tipus d'iniciatives per gaudir d'un oci sense barreres!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu