sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Cinema per a tots al Festival de Cine de Màlaga

Els amants del cinema segurament tindran ja reservada la setmana del 20 al 27 d’abril de 2013. I és que, durant aquestes dates, es celebra el Festival de Cine de Màlaga. Per primera vegada en la seva edició d'aquest any i en Secció Oficial a concurs, el certamen programarà la projecció d’una pel·lícula amb audiodescripció per a persones amb discapacitat visual.

Es tracta de “Inevitable”, dirigida per Jorge Algora i protagonitzada pels actors argentins Federico Luppi i Darío Grandinetti. Un llargmetratge que competirà per la Biznaga d’Or en aquesta setzena edició del certamen malagueny. Apunteu-vos la data: “Inevitable” amb audiodescripció es projectarà el proper 24 d’abril.

L’audiodescripció consisteix en descriure oralment l’ambientació, el vestuari, les accions i els gestos dels personatges, dades que les persones amb discapacitat visual reben a través d’uns auriculars inal·làmbrics.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu