sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Col·laboració entre Válida sin barreras i el CTAC

Avui s'ha signat el conveni de cooperació entre el Centre de Teràpies Assistides per Cans (CTAC) i Válida sin barreras. L’objectiu d’aquest acord és aconseguir creuar sinergies entre totes dues entitats, aconseguint així una major cobertura en el camp de la responsabilitat social corporativa a favor de l’autonomia personal i la inclusió de les persones a la societat.

“El compromís social és un deure de tots” va dir Albert Vila, director del departament comercial de Válida sin barreras. Sota aquesta premissa, Válida sin barreras continua treballant en la seva missió de fer més fàcil i segura la vida de les persones, oferint tot tipus de solucions en accessibilitat.

Per la seva part, Válida sin barreras posa al servei del CTAC més de 20 anys d’experiència en el camp de l’accessibilitat així com tota una sèrie d’avantatges orientades a garantir l’exercici de la seva professió i i la d’aquells que la precisin.   

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu