sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Col·laboració entre Válida sin barreras y CEMFIS

Válida sine barreras signa un conveni de col·laboració amb CEMFIS per establir sinergies i desenvolupar accions conjuntes a favor de l'eliminació de barreres.

Perquè l'accessibilitat universal és un dret de tots, ambdues parts es comprometen a desenvolupar accions conjuntes a favor de les persones amb discapacitat i mobilitat reduïda, aportant recursos a favor d'aquest col·lectiu.

CEMFIS és una entitat de Santa Coloma de Gramenet, creada en 1978, que té com a finalitat aconseguir per a la població amb diversitat funcional (persones amb discapacitat) de la ciutat les mateixes oportunitats i els mateixos nivells de qualitat de vida dels altres. Així mateix, CEMFIS desenvolupa una sèrie de serveis i activitats amb la intenció de millorar la qualitat de vida, la plena integració en la societat i la defensa dels drets de les Persones amb Discapacitat Física i Orgànica en tots els àmbits de la vida.

Per la seva part, Válida sin barreras és una empresa de referència en matèria d'accessibilitat que ofereix tot tipus de solucions per a la supressió de barreres arquitectòniques. Válida sin barreras disposa d'un equip de professionals que vetllen a favor de l'autonomia personal i la qualitat de vida de les persones amb mobilidad reduïda i discapacitat.

Junts per un món sense barreres!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu