sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Comença el nou curs d’activitats esportives amb Comkedem

Comkedem, associació de lleure i esport amb seu a Barcelona, organitza noves activitats esportives pel curs vinent. Amb aquest motiu, amplien el ventall d’oci i esport, més enllà de la formació i la competició, com fins ara feien els dissabtes al matí (hoquei i bàsquet en cadira de roda).

Més enllà de l’esport en sentit estricte, l’activitat física engloba multitud d’accions amb l’objectiu de millorar la condició física, les habilitats funcionals, la sociabilitat i la vida quotidiana de les persones amb i sense discapacitat.

Aquestes activitats físiques inclouen activitats esportives (gimnàsia) i recreatives que afavoreixen el desenvolupament personal de cadascú. Sota aquesta premissa, s’oferirà un tast de diferents modalitats esportives adaptades a persones amb discapacitat: slàlom, voleibol, atletisme, rugby,... en diferents graus, a banda de piscina o altres activitats puntuals.

Tanmateix, Comkedem ofereix activitats per a tota la família. Els familiars podran gaudir en el mateix temps de sessions de fitness i piscina a les instal·lacions a un preu de 10€ al mes (segons conveni).  

Totes aquestes activitats esportives tindran lloc els dimarts a la tarda, de 17:00 a 19:00, al Centre Esportiu Municipal de Can Mundet (Olympe de Gouges, s/n, Horta-Guinardó – Barcelona). El preu pels no socis és de 30€/trimestre. Places limitades.

Per a més informació, podeu descarregar-vos el PDF adjunt.

Anima’t i participa!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu