sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Comença la 54ª Fira de Mostres de Girona!

Ja la tenim aquí! Arriba la 54ª. edició de la Fira de Mostres de Girona, una de les més importants fires multisectoriales del país. Com cada any, Válida sin barreras no podia faltar a la cita, així que us esperem a tots als nostres dos estands, si sí, dos estands! I és que aquest any renovem imatge i necessitàvem espai per ensenyar-vos totes les novetats!

L'estand interior (núm.109-110) té forma de casa, així podem mostrar-vos com de fàcil és convertir la nostra llar en accessible. Les protagonistes d'aquest espai seran les solucions salvaescales de Válida Home i Válida Acces (cadires salvaescaleras, plataformes i elevadors), així com les cadires de rodes que funcionen amb tecnologia Segway: GennyUrban i Genny X-Road!

Atenció, perquè aquest any i com a novetat, podreu provar la cadira elevadora RAIZER, anirem fent demostracions tots els dies. 

D'altra banda, l'estand exterior (núm.624), simula ser el “pati” de la nostra casa. Allí trobarem una carpa on tafanejar una estoneta pel món de Válida Lift i els seus ascensors: podreu veure i tocar diferents cabines d'ascensor, apropar-vos als motors i traccionadors i aprendre una infinitat de curiositats divertides sobre elevació vertical. 

Ep! I encara ens queda una altra divisió: ¡Válida Car! Aquelles persones amb discapacitat o mobilidad reduïda que estiguin pensant a adaptar el seu vehicle, poden passar per l'estand exterior de Válida sin barreras, ja que tindrem un vehicle adaptat de mostra per veure i provar, també un volant on apreciar totes les intervencions que poden arribar a realitzar-s’hi, i una grua per introduir cadires de rodes al cotxe.

Veniu a visitar-nos! Els nostres especialistes solucionaran els vostres dubtes al moment. És una bona oportunitat per informar-se sobre accessibilitat, en un entorn lúdic i festiu. 

Dades importants a recordar:
FIRA DE MOSTRES DE GIRONA
Dies: del 28 d'octubre a l'1 de novembre
Horari: 10h-20h
Lloc: Palau Firal de Girona
Situació estand interior de Vàlida sense barreres: Núm. 109-110 dins el Pavelló del Recinte Firal.
Situació estand exterior de Vàlida sense barreres: Núm. 624-628

Us hi esperem!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu