sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Comença la Lliga de bàsquet en cadira de rodes

lliga basquet cadira de rodes

Demà el Pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat serà l'escenari d'una nova edició de competició de básquet en cadira de rodes Nivell 1 en el qual es enfrontarán el Barça-UNES amb Válida sin barreras-CB MIFAS.

La segona jornada de la competició entre els partits MIFAS – Global Basket i Barça – Costa Daurada es disputarà el tercer cap de setmana d'octubre.

D'altra banda, el partit que s'havia de disputar aquest mateix dissabte entri en CE Costa Daurada i el CE Global Basket UAB de Sabadell s'ha ajornat.

Des de Válida sin barreras patrocinem l'equip de MIFAS des de fa 7 anys. Aquest equip va néixer l'any 1981 com una secció més de les activitats que promovia l'associació de MIFAS. Més tard, es van ser organitzant partits d'exhibició i el Club es va convertir en el pioner en la introducció de l'esport per a persones amb discapacitat física de la demarcació de Girona.

 

Font: www.mundodeportivo.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu