sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Comença la lliga de bàsquet sobre rodes

El proper 22 de març és la data marcada per a donar el tret de sortida la nova temporada de la Lliga Catalana de Bàsquet en Cadira de Rodes.

L’equip de Girona, el Válida sin barreras CB MIFAS, disputarà el seu primer partit a casa, i ho farà contra un seriós aspirant al campionat, l’UNES Escola AFA Sant Feliu de Llobregat.

Els de Fontajau, pavelló que com l’any passat acollirà tots els partits del Válida sin barreras CB MIFAS, disputaran un total de quatre partits, dos a casa i dos a fora, on l’esforç i la superació personal seran la màxima per a guadir d’una lliga més competitiva que mai per a obtenir el lideratge de la competició

L’altre rival de l’equip gironí serà el Club Esportiu Sant Nicolau de Sabadell, amb qui es veuran les cares el 6 d’abril.

Des de Válida sin barreras volem fer una crida a l’afició per a donar el maxim suport al nostre equip i a l’esport adaptat, una mostra més que evident que els obstacles de la vida es poden superar amb lluita, fortalesa i il·lusió.

Ànims “Válida”!
Per una lliga sense barreres.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu