sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Comença Ortomedical Care '12

La major fira d'ortopèdia, geriatria, serveis i atenció a la tercera edat del sud d'Europa celebrarà la seva 5a. edició amb una renovada i ampliada denominació, Orto Medical Care i reunirà a les empreses especialistes en ortoprotèsica, productes de suport a la discapacitat, serveis professionals a la tercera edat i, com a novetat, en equipament mèdic hospitalari.

Més d'un centenar d'empreses van estar presents a l'edició anterior per a donar a conèixer els seus productes més nous al sector ortoprotèsic, essent partícips d'un esdeveniment firal al que van assistir més d'11 mil visitants professionals. Válida sin barreras repeteix participació i aquest any es podrà visitar a l'stand núm. 76 situat a IFEMA (Parc Firal Juan Carlos I, Pavelló 8, Madrid).

A l'stand de Válida sin Barreras es podrà veure l'extens catàleg de productes que ofereix dividits en plataformes elevadores, salvaescales, pujaescales, elevadors verticals i altres solucions com la gamma industrial o Aqua (cadira d'assistència per a immersió en piscines). A més, alguns dels productes es podran veure in situ i fins i tot provar el seu funcionament. L'equip assessor de Válida sin barreras ([email protected]) estarà a més present per ajudar i orientar als professionals del sector, així com per a resoldre tots els dubtes que se'ls presentin sobre productes, instal·lació, subvencions, etc. 

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu