sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Compartir pis a la tercera edat.

Compartir pis ja no és una tendència única dels joves entre 18 i 25 anys, malgrat ser aquest el col·lectiu més nombrós.

Segons un estudi realitzat per www.pisos.com, els segueixen d'aprop els majors de 70 anys que aquest 2013 han optat cada vegada més per compartir pis. Les raons d'aquest canvi són bàsicament econòmiques: el preu dels lloguers de les habitacions en pisos compartits cau un 14% respecte l'any passat. 

Amb els números a la mà, els jubilats s'uneixen per estalviar diners, a més de combatre un altre hándicap de la societat actual: la solitud. D'aquesta manera, la gent gran es reparteix les tasques de la llar, comparteix despeses i tenen companyia. 

Els usuaris gaudeixen d'espais comuns, fan més activitats, augmenten la seva mobilitat, mantenen la seva autonomia i comparteixen els seus coneixements.

Cadascú aporta alguna cosa diferent a l'altre i s'ensenyen coses noves mútuament.

Aquesta nova iniciativa es denomina “cohousing”, i consisteix en habitatges col·laboratius on només resideixen jubilats i són ells els qui organitzen i desenvolupen les activitats lúdiques. 

Adaptar-se a les noves necessitats és la clau per a una bona qualitat de vida. Endavant amb aquest tipus d'iniciatives!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu