sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Comprar una cadira salvaescales: preus, características y avantatges

preu cadira salvaescales comprar

Comprar una cadira per pujar i baixar escales és una decisió molt encertada, sobretot si algú de casa té mobilitat reduïda. Les cadires pujaescales són una solució per millorar l'accessibilitat dins de la llar i una ajuda tècnica per fer la vida més fàcil i segura a qui més estimem.

 

Cadires salvaescales per a persones amb discapacitat

Les cadires salvaescales són còmodes, pràctiques i molt segures. A més avui dia ocupen molt poc espai, doncs són plegables. Així mateix, en funció del model escollit poden personalitzar-se perquè s'integrin a la perfecció amb la decoració de casa. Cal recordar que la instal·lació es realitza molt ràpidament, és neta i sense necessitat de fer obres a casa.

 

Preus de las cadires salvaescales

Al mercat existeixen molts models, cadascun dels quals s'adapta a les necessitats de cada cas. Per a escales amb tram recte, per a escales amb tram corb o amb replans intermitjos, per a interior, per a intempèrie, per a escales amples, per a escales estretes, per pujar una planta en un habitatge unifamiliar o ja sigui per pujar cinc plantes en una comunitat de veïns.

El preu, per descomptat, és un factor determinant a l'hora de triar la cadira que millor ens convingui, i aquest dependrà de les característiques de cada escala, esmentades anteriorment, i dels extres i complements opcionals de la màquina. Les cadires salvaescaleras que van a escales amb tram corb són més cares que les de tram recte, per exemple. No obstant això, a part del preu també cal valorar altres factors, com són la qualitat de la màquina i un servei postvenda eficient que respongui sempre que pugui sorgir algun imprevist.

Válida sin barreras posa a la teva disposició un equip d'assessors tècnics per resoldre qualsevol dubte que tinguis si estàs pensant a instal·lar una cadira per pujar i baixar escales. T'oferim pressupost gratuït, visita presencial a domicili sense cap cost i finançament a mida.

>> Si vols saber més sobre quant costa una cadira salvaescales, consulta la nostra Guia de preus.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu