sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Comprar una cadira salvaescales: preus, características y avantatges

preu cadira salvaescales comprar

Comprar una cadira per pujar i baixar escales és una decisió molt encertada, sobretot si algú de casa té mobilitat reduïda. Les cadires pujaescales són una solució per millorar l'accessibilitat dins de la llar i una ajuda tècnica per fer la vida més fàcil i segura a qui més estimem.

 

Cadires salvaescales per a persones amb discapacitat

Les cadires salvaescales són còmodes, pràctiques i molt segures. A més avui dia ocupen molt poc espai, doncs són plegables. Així mateix, en funció del model escollit poden personalitzar-se perquè s'integrin a la perfecció amb la decoració de casa. Cal recordar que la instal·lació es realitza molt ràpidament, és neta i sense necessitat de fer obres a casa.

 

Preus de las cadires salvaescales

Al mercat existeixen molts models, cadascun dels quals s'adapta a les necessitats de cada cas. Per a escales amb tram recte, per a escales amb tram corb o amb replans intermitjos, per a interior, per a intempèrie, per a escales amples, per a escales estretes, per pujar una planta en un habitatge unifamiliar o ja sigui per pujar cinc plantes en una comunitat de veïns.

El preu, per descomptat, és un factor determinant a l'hora de triar la cadira que millor ens convingui, i aquest dependrà de les característiques de cada escala, esmentades anteriorment, i dels extres i complements opcionals de la màquina. Les cadires salvaescaleras que van a escales amb tram corb són més cares que les de tram recte, per exemple. No obstant això, a part del preu també cal valorar altres factors, com són la qualitat de la màquina i un servei postvenda eficient que respongui sempre que pugui sorgir algun imprevist.

Válida sin barreras posa a la teva disposició un equip d'assessors tècnics per resoldre qualsevol dubte que tinguis si estàs pensant a instal·lar una cadira per pujar i baixar escales. T'oferim pressupost gratuït, visita presencial a domicili sense cap cost i finançament a mida.

>> Si vols saber més sobre quant costa una cadira salvaescales, consulta la nostra Guia de preus.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu