sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Compres més accessibles amb les plataformes pujaescales

plataformes salvaescales per a negocis mes accesibles|plataformes salvaescales - negocis mes accesibles

Aquestes festes volem  moure’ns sense barreres per tots els racons, entrar a les botigues per trobar aquell detall especial, compartir sopars i dinars amb els nostres amics i familiars… Així que ho posarem fàcil.

Les plataformes pujaescales de Válida sin barreras ens permetran superar els desnivells verticals quotidians. Són ideals per a botigues, locals, restaurants, hotels, portals… A més, tenen en compte l’arquitectura del lloc: ocupen molt poc espai perquè són plegables i poden instal·lar-se tant a l’interior com a la intempèrie.

Per a escales rectes aconsellem les plataformes Spatium i Fortis. Spatium és la plataforma amb la menor intrusió a l’escala del mercat. És molt senzilla d’utilitzar i gaudeix d’una estètica excel·lent, és per això que s’ha convertit en la més demandada per a cobrir les necessitats de portals i botigues. Per la seva banda, Fortis, com el seu nom indica, és la més robusta de la gamma. A més, ofereix un gran nombre d’opcions i acabats per a personalitzar-la.

Per a escales corbes, la millor opció són les plataformes Décor y Secur. Décor és molt compacta i és molt poc intrusiva a l’escala: poc impacte visual i físic. Respecte la plataforma Secur, disposa d’un sistema de tracció patentat mitjançant guies d’acer inoxidable que la converteixen en una opció neta i versàtil.

4 plataformes. 4 opcions. 4 solucions.

Aquest nadal… demanem accessibilitat!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu