sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

"Con una sonrisa"

“Con una sonrisa” és un documental-reality diferent. Els seus protagonistes: Glòria, Hugo, Irene, Javi, Laura i Luís, són 6 persones amb discapacitat intel·lectual que intentaran fer realitat el seu somni: el de “tenir un treball real i sentir-se respectades i necessitades en l’àmbit laboral”.

El programa, produït per Shine Iberia amb la col·laboració de la Fundació Síndrome de Down de Madrid, constarà de 13 episodis de mitja hora i s’emetran a la cadena de televisió La 2 aquesta primavera.

Durant tot aquest temps, el repte dels carismàtics protagonistes serà el de treballar en un hotel de ciutat, on desenvoluparan tasques tan variades com les de netejar les habitacions, registrar els nous hostes o preparar un menú d’autor. Els seus clients? De tot tipus, inclosos cantants i esportistes d’elit.

A més, el programa compta amb un testimoni d’honor. El de John Lomas, un jove amb discapacitat intel·lectual de 22 anys que recullirà les anècdotes dels seus companys amb una càmara HD i un quadern a la mà. Lomas retratarà així la realitat del programa amb frescura i publicarà aquest material en un blog.

L’objectiu de “Con una sonrisa” és demostrar el que poden aportar a la societat persones amb discapacitat intel·lectual, destacant valors com el de l’esforç, l’afany de superació i la importància de tenir sentit de l’humor davant de la frustració.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu