sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Concert solidari

Hi ha moltes maneres de ser solidari i alhora divertir-nos. Ara en tenim una oportunitat amb el concert de Solidaritat que organitza la Casa Ronald McDonald de Barcelona el dijous 20 de juny a les 21 hores. La cita es celebrarà a la sala Luz de Gas (Barcelona) i comptarà amb les actuacions musicals de la cantant nord-americana Gwen Perry i la veu de la catalana Alma Simonne.

Podem adquirir entrades de peu i/o entrades amb cadira, per a més informació i preus aquí. És important ressaltar que els ingressos nets del concert es destinaran a la Casa Ronald McDonald de Barcelona.

Les cases de la Fundació Infantil Ronald McDonald tenen com a finalitat crear una “llar fora de la llar” per als nens i famílies malalts que resideixen en aquestes. A  més, impulsen activitats que afavoreixen la seva recuperació, promouen actituts positives i valors, potencien les relacions interpersonals, obtenen recursos materials que permeten reduir costos a les famílies i, en general, fomenten una convivència positiva entre grups familiars de diferent procedència i cultura.

Us ve de gust ser solidaris al so d’unes magnífiques veus femenines?

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu