sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Concert solidari

Hi ha moltes maneres de ser solidari i alhora divertir-nos. Ara en tenim una oportunitat amb el concert de Solidaritat que organitza la Casa Ronald McDonald de Barcelona el dijous 20 de juny a les 21 hores. La cita es celebrarà a la sala Luz de Gas (Barcelona) i comptarà amb les actuacions musicals de la cantant nord-americana Gwen Perry i la veu de la catalana Alma Simonne.

Podem adquirir entrades de peu i/o entrades amb cadira, per a més informació i preus aquí. És important ressaltar que els ingressos nets del concert es destinaran a la Casa Ronald McDonald de Barcelona.

Les cases de la Fundació Infantil Ronald McDonald tenen com a finalitat crear una “llar fora de la llar” per als nens i famílies malalts que resideixen en aquestes. A  més, impulsen activitats que afavoreixen la seva recuperació, promouen actituts positives i valors, potencien les relacions interpersonals, obtenen recursos materials que permeten reduir costos a les famílies i, en general, fomenten una convivència positiva entre grups familiars de diferent procedència i cultura.

Us ve de gust ser solidaris al so d’unes magnífiques veus femenines?

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu