sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Concurs Nacional de Fotografia i Discapacitat

Concurs Nacional de Fotografia i Discapacitat. Participa!

Atenció amants de la fotografía! Arriba la 30ª edició del Concurs Nacional de Fotografia i Discapacitat que organitza la Federació d'Almeria d'Associacions de Persones amb Discapacitat.

En aquest s'atorgaran dos premis, un de 500 i l'altre d'1.000 euros. La temàtica a tractar en les fotografies ha d'estar relacionada amb la discapacitat.

Poden participar persones majors d'edat, de qualsevol nacionalitat o lloc de residència. Els participants han de lliurar com a màxim 3 fotografies en blanc i  negre o en color i hauran d'estar copiades en format 18x24cm o 30x40cm.

Al llarg dels anys les persones amb discapacitat han experimentat grans avanços que els ha permès millorar la seva qualitat de vida a nivell social, laboral, sanitari, educatiu o en el camp dels transports i els serveis. El concurs vol que les fotografies participants exposin la realitat de millora d’aquest col·lectiu.

Per a més informació podeu consultar les bases a l'enllaç: Concurs Nacional de Fotografia i Discapacitat.

 

Fuente: fotografodigital 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu