sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Consells per a la compra d'un vehicle adaptat

Si és la primera vegada que et disposes a adquirir un vehicle adaptat i no saps quin és la millor opció a continuació et presentem tres recomanacions importants que has de tenir en compte abans de la compra, ja sigui per al transport com per a la conducció:

1. Per al transport de persones amb mobilitat reduïda és important, abans de tot, conèixer les mesures de la persona en la seva cadira de rodes, així com el pes total de la cadira al costat de l'usuari. Això condicionarà l'elecció del vehicle en funció de l'alçada, el seu espai interior i els seients que necessitarà.

2. Per als usuaris de cadira rodes elèctrica que vulguin conduir un vehicle, l'altura de la persona asseguda en la cadira també serà important en l'elecció del cotxe. En aquests casos es recomana l'adquisició d'un monovolum o furgoneta, amb canvi automàtic i que tingui una alçada superior a la de l'ocupant.

3. Aquells usuaris de cadira de rodes manual, el primer que hauran de saber és si necessitaran ajuda per guardar la cadira de rodes. Així mateix, hauran de plantejar-se el nombre de places que necessitaran i els mecanismes de conducció més adequats a la seva discapacitat, ja siguin manuals o electrònics.

Sigui el que sigui la necessitat que tinguis, a Válida Car posem a la teva disposició, de manera totalment gratuïta, un servei d'assessorament a l'usuari, on els nostres professionals, amb més de 15 anys d'experiència en el sector de l'adaptació i transformació de vehicles, et recomanaran aquelles solucions que millor s'adaptin a les teves necessitats.

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu