sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Consultors en accessibilitat: una professió de futur!

consultors en accessibilitat

Válida sin barreras segueix treballant a favor d'un món més accessible i, no només a través de solucions salvaescales perquè gent gran, persones amb discapacitat o mobilitat reduïda puguin superar qualsevol barrera arquitectònica, sinó formant, educant i sensibilitzant a la població sobre la importància de fer la vida més fàcil a tothom.

És per això que Válida sin barreras renova el seu compromís amb el Postgrau en "Accessibilitat i Disseny per a Tots" de la Universitat Internacional de Catalunya (ESARQ-UIC), que el proper 2 d'octubre arrencarà amb la seva quarta edició.

El curs formarà a consultors en accessibilitat, una figura de gran importància en la societat actual ja que donarà resposta als nous reptes que neixen amb l'envelliment de la població i l'augment del nombre de persones amb discapacitat o mobilitat reduïda.

Els estudis combinen la teoria amb la pràctica i tracten l'accessibilitat des d'un punt de vista global i transversal, analitzant-la des de diferents òptiques: edificis públics o privats, espais urbans, noves tecnologies, turisme accessible i cultural, inserció laboral, transport, empresa i ergonomia, accessibilitat social, d'oci i del temps lliure… Tot, per poder fomentar un nou concepte de societat basada en la comoditat, la seguretat i la igualtat de condicions.

I és que, com diu l'arquitecte i director del programa Enrique Rovira-Beleta, amb aquest programa aprendrem a “descobrir l'accessibilitat no només com una necessitat per a les persones amb discapacitat sino com un avantatge per a tots els ciutadans”.

Seguint amb la filosofia d'aconseguir l'accessibilitat universal, el Postgrau es realitza on-line, d'aquesta manera poden cursar-ho alumnes de tot el món sense necessitat de desplaçar-se. 

Per a més informació i inscripcions podeu contactar amb la Rosa al telèfon: (+34) 93 254 18 00 o al correu [email protected]/[email protected].

Inscripcions fins al 10 de setembre.

Des de Válida sin barreras estem molt orgullosos de poder col·laborar amb aquest Postgrau en "Accessibilitat i Disseny per a Tothom", ja que només així, junts, aconseguirem un món sense barreres.

 

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu