sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Consultors en accessibilitat: una professió de futur!

consultors en accessibilitat

Válida sin barreras segueix treballant a favor d'un món més accessible i, no només a través de solucions salvaescales perquè gent gran, persones amb discapacitat o mobilitat reduïda puguin superar qualsevol barrera arquitectònica, sinó formant, educant i sensibilitzant a la població sobre la importància de fer la vida més fàcil a tothom.

És per això que Válida sin barreras renova el seu compromís amb el Postgrau en "Accessibilitat i Disseny per a Tots" de la Universitat Internacional de Catalunya (ESARQ-UIC), que el proper 2 d'octubre arrencarà amb la seva quarta edició.

El curs formarà a consultors en accessibilitat, una figura de gran importància en la societat actual ja que donarà resposta als nous reptes que neixen amb l'envelliment de la població i l'augment del nombre de persones amb discapacitat o mobilitat reduïda.

Els estudis combinen la teoria amb la pràctica i tracten l'accessibilitat des d'un punt de vista global i transversal, analitzant-la des de diferents òptiques: edificis públics o privats, espais urbans, noves tecnologies, turisme accessible i cultural, inserció laboral, transport, empresa i ergonomia, accessibilitat social, d'oci i del temps lliure… Tot, per poder fomentar un nou concepte de societat basada en la comoditat, la seguretat i la igualtat de condicions.

I és que, com diu l'arquitecte i director del programa Enrique Rovira-Beleta, amb aquest programa aprendrem a “descobrir l'accessibilitat no només com una necessitat per a les persones amb discapacitat sino com un avantatge per a tots els ciutadans”.

Seguint amb la filosofia d'aconseguir l'accessibilitat universal, el Postgrau es realitza on-line, d'aquesta manera poden cursar-ho alumnes de tot el món sense necessitat de desplaçar-se. 

Per a més informació i inscripcions podeu contactar amb la Rosa al telèfon: (+34) 93 254 18 00 o al correu [email protected]/[email protected].

Inscripcions fins al 10 de setembre.

Des de Válida sin barreras estem molt orgullosos de poder col·laborar amb aquest Postgrau en "Accessibilitat i Disseny per a Tothom", ja que només així, junts, aconseguirem un món sense barreres.

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu