sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Contractaríeu una persona amb discapacitat?

Animar els empresaris més prestigiosos del país a contractar personal amb algun tipus de discapacitat. Aquest és l’objectiu que el prestigiós cuiner Ferran Adrià, el president de Coca-Cola Iberia, Marcos de Quinto i la presidenta de Microsoft Ibérica, Maria Garaña, han portat a terme mitjançant unes cartes que han enviat al teixit empresarial del territori amb la finalitat que parin atenció a les capacitats i aptituts d’aquest col·lectiu tant vàlid a nivell professional.

Adrià, de Quinto i Garaña, juntament a esportistes d’elit, actors i altres famosos, han participat al documental “Capacitados”, una campanya de Fundació ONCE cofinançada pel Fons Social Europeu. A la sèrie, respectivament, els tres es van posar a la pell d’una persona sorda, una cega i una en cadira de rodes, i van demostrar les capacitats i el talent  de les persones amb discapacitat.

Totes aquestes iniciatives formen part del Programa Por Talento que realitza FSC Inserta (l’entitat d’inserció laboral de Fundació ONCE), mitjançant el qual es pretén incrementar la inserció social i laboral del col·lectiu de persones amb discapacitat.

¿Apostem per tothom? Sí!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu