sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Converteix el teu taxi... en Eurotaxi!

Encara no és molt freqüent comptar amb Eurotaxis al nostre país, malgrat ser un mitjà de transport necessari per a les persones amb discapacitat. Per a conscienciar a la població, l'Observatori de l'Accessibilitat de COCEMFE ha publicat un document on s'explica en què consisteix aquest mitjà de transport accessible.

El text es divideix en 10 capítols, a través dels quals coneixerem la història de l'Eurotaxi, la seva evolució i importància, les lleis que el regeixen i les característiques indispensables que ha de tenir.

Actualment, l’Eurotaxi compta amb algunes dificutats, entre elles: l'escassetat de vehicles i el sobrecost que suposa per als usuaris. El document també planteja algunes solucions en aquest sentit com: incentivar els taxis adaptats sense dependre de subvencions, distribuir-los en parades repartides pels punts de la ciutat més freqüentats o la coordinació de tots els taxis adaptats a través d'una agrupació central telefònica.

Què us sembla?

Val la pena afegir que Válida sin barreras suma una nova divisió a la seva gamma de productes i serveis i ara adapta vehicles, entre ells, vehicles per a particulars, entitats i també de servei públic, com a taxis.


Consulta'ns!
[email protected] o al telèfon gratuït 900 414 000

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu