sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Creuant sinergies contra l'Esclerosi Múltiple

salvaescales Esclerosis Múltiple

Valors com la superació, la consecució d'objectius i l'activa participació associativa i social són compartits entre Válida sin barreras i l'Esclerosi Múltiple Associació de Cartagena i Comarca. Per tal motiu, ambdues entitats han signat un acord de col·laboració per creuar sinergies a favor de millorar la qualitat de vida de les persones amb Esclerosi Múltiple (EM), Esclerosi Lateral Amiotrófica (ELA) i Malalties Afins (EA) de Cartagena i la seva Comarca. Igual d'important és l'esforç conjunt per oferir orientació, informació, atenció social, laboral i psicològica tant als afectats directes com als seus familiars i cuidadors.

Fermament compromesos amb les necessitats i el futur de les persones amb EM, ELA i EA, lluitaran a favor d'aquest col·lectiu de persones per aconseguir que la societat tingui una visió diferent, inclusiva i positiva.

Junts, per un món sense barreres!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu