sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Curs d'esquí per a persones amb discapacitat

Des de dilluns passat 10 de març i durant aquesta setmana, concretament fins a divendres que ve, dia 14 de març, s'imparteix a Serra Nevada el primer curs d'esquí per a persones amb discapacitat. Aquest serà el primer curs, d'un conjunt de tres setmanes consecutives, orientades al gaudi en família amb l'esport com a eix central. 

Aquesta és una iniciativa de la Fundación del Deporta y Desafío amb el suport del Banc Santander orientada a promoure la integració de les persones amb discapacitat mitjançant la pràctica esportiva de l'esquí, el pàdel i la natació. 

Propostes com aquestes, orientades sobretot a nens i joves d'entre 6 i 28 anys, fills d'empleats del banc amb discapacitats com la paràlisi cerebral, el síndrome de Down, l’autisme i l’hemiplèxia entre d’altres, promouen el foment de la unitat familiar i potencien les habilitats socials i l'augment de l'autonomia personal.

Válida sin barreras recolza iniciatives com aquestes i anima a les organitzacions i entitats a la realització d'activitats d'aquest tipus orientades a millorar la qualitat de vida de les persones i a fomentar la inclusió social.

 

Fuente imagen: nevasport

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu