sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Curs de tècniques per a buscar feina dirigit a persones amb discapacitat auditiva

Per tal d’afavorir l’integració al món laboral de les persones amb discapacitat auditiva, la Fundació CNSE organitza un curs on-line dirigit a les persones sordes en el que se’ls facilitaran recursos per a poder ajudar-les a trobar feina.

Els alumnes aprendran des de com redactar una carta de presentació a elaborar un currículum vitae; també a utilitzar internet per aconseguir els seus objectius professionals i com afrontar un procés de selecció.

El curs durarà 20 hores, repartides des del 18 de febrer fins al 15 de març d’aquest any. És gratuït, i s’ofereix tant en llengua de signes espanyola com en castellà modalitat escrita.

La fundació CNSE per a la Supressió de les Barreres de Comunicació és una entitat sense ànim de lucre que treballa per a millorar l’accessibilitat de les persones sordes en tots els àmbits de la societat. Per un accés al treball sense barreres.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu