sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Curs gratuït i autoassistit per a persones amb discapacitat visual

Les persones amb discapacitat visual podran aprendre a usar l'ordinador de manera gratuïta i totalment autònoma gràcies a aquest curs impulsat pel Ministeri d'Educació del Govern d'Argentina.

Què és?
Es tracta d'un curs autoassistit en format d'àudio que consta de 7 mòduls. Aquests mòduls també s'ofereixen en format de text, per si és necessari comptar amb l'ajuda i orientació d'un docent, estudiant o membre de la família.

Mòduls
Com que les persones destinatàries d'aquesta formació són persones amb discapacitat visual, el curs incorpora un mòdul d'aprenentatge del teclat. També un altre per aprendre els comandaments fonamentals del lector de pantalla NVDA (un programa que brinda una realimentació auditiva de la informació de la pantalla i del text que s'entra des del teclat) i totes les combinacions de tecles que es requereixen per a l'ús de l'ordinador sense mouse. 

Programa
Mòdul 1: Aprenentatge del teclat i desenvolupament d'habilitats d'escriptura amb el programa Aprendre Teclat.
Mòdul 2: Ús general del Sistema Operatiu Windows 7. Escriptori. Menú inicio. Finestres, carpetes i arxius. Com treballar amb els diferents elements utilitzant el Lector de Pantalla *NVDA.
Mòdul 3: Llegir i produir text. Ús bàsic del processador de text. Edició de documents. Lectura de diferents formats de textos.
Mòdul 4: Internet. Ús del navegador. Elements que poden trobar-se en una pàgina web. 
Mòdul 5: Correu electrònic. Nocions bàsiques sobre el correu electrònic. Ús del *webmail *Gmail. 
Mòdul 6: Xarxa social Facebook. 
Mòdul 7: Utilitats per a la matemàtica. Ús de la calculadora estàndard i científica.

Descàrrega gratuïta del curs
Les persones interessades poden descarregar aquest material en el següent enllaç: 

Curso Autoasistido en formato audio para personas con discapacidad visual.zip (170mb)


Val la pena dir que el curs ha estat realitzat per l'equip d'Educació Especial del Programa Connectar Igualtat juntament amb l'Associació Civil Tiflonexos d'Argentina.

Font: periódico digital de LaCiudadAccesible

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu