sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Curs sobre “Accessibilitat i diversitat d'usuari en activitats d'oci-turístiques”

Accesibilitat i diversitat de usuari en activitats d'ocio turístiques

Arriba el bon temps i amb ell les ganes d'anar a la platja, al camp, als museus… És per això que l'Escola Internacional de la Ciutat Accessible llança un nou curs sobre “Accessibilitat i diversitat d'usuari en activitats d'oci-turístiques”.

Aquesta formació va dirigida a tots aquells professionals interessats en aquesta temàtica, així com també als prestadors de serveis turístics i als propis especialistes en turisme i accessibilitat.

Tindrà una durada de 100 hores, durant les quals s'abordaran els principals conceptes i les diferents fases d'anàlisis, disseny, revisió i organització perquè un espai o activitat oci-turística pugui ser accessible per a qualsevol persona, amb o sense discapacitat.

I és que, tenir en compte la diversitat dels usuaris pot marcar la diferència a l'hora de posicionar-se com a líder al mercat.

Durant el curs es testejara els espais urbans, de transport i edificació en matèria d'accessibilitat (museus, platges, espais naturals, instal·lacions esportives…etc).

Les persones interessades poden inscriure's fins al diumenge 8 de juny de 2014. Per a més informació podeu escriure a [email protected].

Font: laciudadaccesible

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu