sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Dansa contemporània per a tots en setembre

Dansa contemporània per a persones amb discapacitat a Girona

Les vacances són un bon moment per parar i posar les coses en el seu lloc, pensar i valorar com volem que sigui el nou “curs”. Si us ve de gust moure una mica el cos i ballar, us proposem aquesta nova activitat que se celebrarà a Girona a partir del setembre:

Dansa Contemporània per a persones amb i sense discapacitat que vulguin introduir-se al món de la dansa.

Els professors són Francesc Ramírez, ballarí i músic amb diversitat funcional i Neus Canalias, ballarina i coreògrafa especialitzada en treball inclusiu en dansa de l'Associació Innerland Projekt (A.I.P).

Les classes duren una hora, durant la qual es realitzen exercicis  tècnics per desenvolupar la coordinació i les capacitats físcas i exercicis d'improvisació i creativitat.

El curs comença el 2 d'octubre i acaba el 2 de maig. Serà de 18,000 a 19,30h.

Per inscriure-us podeu fer-ho a través de www.girona.cat/inscripcions, de l'1 al 13 de setembre. Haureu de registrar-vos i accedir a la web a l'apartat de Cursos i Tallers de la Xarxa de Centres Cívics 2017/2018.

Trobareu més informació a la web de innerlandprojekt (ww.innerlandprojekt.wordpress.com/)

 

Font: Mifas.cat

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu