sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Declaracions solidàries

Cada dia està ple d'oportunitats per poder ajudar als altres. Una bona excusa és la d'aprofitar la declaració de la renda per marcar la casella d'Activitats d'Interès Social. En fer-ho, estarem destinant el 0,7% de l'IRPF a la realització de programes que duen a terme les ONGs. Això no suposa cap despesa per al contribuent, sinó simplement, es destinen part dels impostos a les activitats socials.

Els projectes que es realitzen gràcies a aquestes ajudes es concreten en accions com:

Programa d'Ajuda a domicili: dirigits a persones que, per la seva discapacitat física necessiten ajuda de tercers per realitzar les tasques quotidianes d'higiene personal, fer la compra, neteja de la llar, preparar el menjar, menjar…etc.

Programa Respir Familiar: servei on es posa a la disposició de la persona cuidadora una residència temporal per a persones amb gran discapacitat perquè puguin descansar

Servei d'Integració Laboral: orientació, asesoraminto, apoyoy perquè les persones amb diferents capacitats puguin integrar-se a l'empresa.

Manteniment i equipament de centres assistencials.

Tothom a marcar la X solidària i inclusiva!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu