sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Demà comença un gran desafiament.

Quatre persones per equip, 100 km que recórrer i 32 hores com a límit. Han de començar, caminar i finalitzar junts. Aquestes són les regles. Tot això per una causa: lluitar contra la pobresa.

Demà, 26 d'abril de 2014, se celebrarà l'Oxfam Intermón Trailwalker Girona, segurament el major desafiament esportiu del món per equips per combatre la pobresa i la injustícia al món. Aquesta iniciativa serà possible gràcies als donatius que entitats, organitzacions i empreses han realitzat per patrocinar als equips participants i així contribuir a la causa. 

En aquest sentit i des de Válida sin barreras, sempre fidels a la nostra filosofia de cooperació social per un món més inclusiu i lliure de barreres, hem sumat esforços per aportar el nostre gra de sorra mitjançant el patrocini de l'equip de Llar Activa. Aquest, és un equip de la Llar, la Fundació Torres Falguera de Terrassa, una institució assistencial, sense ànim de lucre, que treballa per atendre les necessitats de les persones amb dèficit funcional i dependència.

D'aquesta manera, el Manu, en Raúl, en Joan Carles i la Silvia seran els valents que recorreran la Via Verda des d'Olot fins a Sant Feliu de Guíxols, sempre amb el suport dels seus altres dos companys d’equip, l’Àlex/Sara i el David.

Des de Válida sin barreras volem transmetre'ls totes les nostres forces i ànims per superar amb èxit aquest gran repte. Ànim campions!

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu