sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Derrick Coleman, superació en la SuperBowl

Qui és Derrick Coleman?

És… Inspiració. Coleman té 23 anys i és un jugador dels Seatle Seahawks que serà decisiu en la propera Superbowl. Derrick té sordera des dels 3 anys, i porta aparells auditius amagats darrere de cada orella que li permeten recuperar el 80% de la seva audició. No obstant això, durant els partits, amb el casc i la suor, aquest percentatge es redueix al 60%.

El seu camí cap a l'elit del futbol americà no ha estat fàcil. Durant la seva infància va ser el blanc fàcil de moltes bromes i, en aquests casos i a mode d'anècdota, Derrick recorda com el seu pare li deia “apaga el teu aparell auditiu”. A més, va desenvolupar altres capacitats com llegir els llavis dels rivals i… dels seus entrenadors!

Així, la seva condició no ha estat un impediment alhora d’arribar a dalt de tot del fútbol americà, i ara està causant furor a les xarxes socials gràcies a un anunci publicitari (veure aquí). En veure l’spot, el pare de dues bessones amb discapacitat auditiva li va escriure un twit, i li va adjuntar una carta de les petites que tenen al jugador com a inspiració.

Derrick va contestar la carta i va regalar a les petites unes entrades per la SuperBowl. Un detall que va fer molt felices a les nenes.

Per un món sense barreres. Per un món ple de… inspiració!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu