sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Derrick Coleman, superació en la SuperBowl

Qui és Derrick Coleman?

És… Inspiració. Coleman té 23 anys i és un jugador dels Seatle Seahawks que serà decisiu en la propera Superbowl. Derrick té sordera des dels 3 anys, i porta aparells auditius amagats darrere de cada orella que li permeten recuperar el 80% de la seva audició. No obstant això, durant els partits, amb el casc i la suor, aquest percentatge es redueix al 60%.

El seu camí cap a l'elit del futbol americà no ha estat fàcil. Durant la seva infància va ser el blanc fàcil de moltes bromes i, en aquests casos i a mode d'anècdota, Derrick recorda com el seu pare li deia “apaga el teu aparell auditiu”. A més, va desenvolupar altres capacitats com llegir els llavis dels rivals i… dels seus entrenadors!

Així, la seva condició no ha estat un impediment alhora d’arribar a dalt de tot del fútbol americà, i ara està causant furor a les xarxes socials gràcies a un anunci publicitari (veure aquí). En veure l’spot, el pare de dues bessones amb discapacitat auditiva li va escriure un twit, i li va adjuntar una carta de les petites que tenen al jugador com a inspiració.

Derrick va contestar la carta i va regalar a les petites unes entrades per la SuperBowl. Un detall que va fer molt felices a les nenes.

Per un món sense barreres. Per un món ple de… inspiració!

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu