sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

DESCOBREIX LA NOVA CADIRA SALVAESCALES “ALIUM”

cadira salvaescales model Alium

Válida sin barreras et presenta Alium, la cadira salvaescales més estreta del mercat. La seva guia, super prima i sòlida, és la que menys espai ocupa en l'escala.

A més, la cadira pujaescales Alium disposa d'un nou i exclusiu sistema de tracció per fricció format per 4 corrons. Oblidi's d'aquelles cadires amb guies plenes de greix i instal·li un salvaescales net i segur.

Alium disposa d'un riel d'alumini anoditzat amb un disseny arrodonit sense vores tallants, segur al tacte i amb un desplaçament suau sense sobresalts a les unions. 

El seient, el reposabrazos i el reposapeus es poden plegar quan el pujaescales no està en ús, optimitzant al màxim l'espai de l'escala perquè les persones que van a peu puguin pujar i baixar sense obstacles.

Així mateix, la cadira salvaescales Alium propícia que les bateries sempre estiguin carregades i llestes per pujar i baixar, doncs la càrrega es realitza en qualsevol punt de la guia. La teva cadira, sempre a punt!
Quant al seient, cal dir que és un dels més còmodes i elegants del mercat. El seient és giratori i molt compacte, oferint tan sols 280mm d'invasió. 

Alium ve equipada amb dispositivios de màxima seguretat i sensors antiobstacles que bloquegen el pujaescales en cas d'obstrucció.

Es tracta d'una cadira salvaescales per a espais interiors. La seva instal·lació és ràpida, sense obres i totalment a mida.

>> Alium és sinònim d'innovació i qualitat. <<
A Válida sin barreras treballem per millorar la teva vida, fent-la cada dia més fàcil i segura.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu