sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

DESCOBREIX LA NOVA RAMPA AUTOMÀTICA FACILITAS by Válida sin barreras

Per a solucionar aquesta situació i eliminar aquest tipus de barreres arquitectòniques, Válida sin barreras presenta la nova i exclusiva RAMPA AUTOMÀTICA FACILITAS.

La rampa FACILITAS ofereix comoditat, seguretat i autonomia a les persones amb discapacitat o amb mobilitat reduïda.

Està fabricada en acer i alumini, és robusta i resistent, i permet salvar desnivells de fins a 20cm.

El plegat i el desplegat de la rampa FACILITAS és totalment automàtic. S'acciona mitjançant comandament a distància sense que l'usuari hagi de fer cap tipus d'esforç. Al plegar-se, la rampa queda totalment integrada amb el graó, sense ocupar cap espai addicional, realitzant la mateixa funció de graó.

Funciona amb 2 bateries connectades a la xarxa elèctrica mitjançant un carregador i ve equipada amb 2 comandaments a distància. A més, el seu quadre de connexions i la unitat de control vénen incorporats a dins de la mateixa rampa.

Com a opcional, la superfície de la rampa pot recobrir-se amb xapa d'alumini, goma antilliscant o moqueta, segons cada tipus de necessitat.

Si vols saber més sobre la rampa automàtica FACILITAS, no dubte de trucar-nos al telèfon gratuït 900 414 000 o posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre correu electrònic: [email protected]

 

Per a més informació sobre la rampa FACILITAS:
https://ca.validasinbarreras.com/productes/valida-access/altres-solucions/rampa-automatica-facilitas/

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu