sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Desenvolupen un llit articulat intel·ligent

Desenvolupen un llit articulat intel·ligent per tal que les persones amb mobilitat reduïda puguin dirigir-la amb lleus moviments de cap.

És un invent novedós i pràctic que té com a objectiu augmentar l’autonomia i la qualitat de vida dels usuaris.

El llit funciona mitjançant un software intel·ligent que interpreta les intencions de l’usuari a través de lleugers moviments corporals, i a partir d’aquí, l’ajuda a moure’s. Cada llit es dobla vertical i lateralment, d’aquesta manera, el pacient se sent més còmode, i no hi ha necessitat de controls remots ni assistència personal. Amb aquest llit s’evita l’aparició d’escares, així com d’altres problemes derivats d’estar a la mateixa posició durant un temps considerable.

A més, el seu ús en hospitals permetrà reduir considerablement les lesions d’esquena del personal sanitari que treballa especialment amb aquest col·lectiu. S’estima que un 85% dels infermers i infermeres pateixen aquest tipus de dolències en algun moment de la seva carrera i implica un cost anual de 6 bilions d’euros pels hospitals europeus.

El projecte, anomenat EPOSBED, és coordinat per una PIME de La Rioja i es troba ja a les últimes fases de desenvolupament. Està prevista la seva comercialització internacional a finals d’aquest any.

Estarem atents!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu