sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Després de la febre Pokémon Go... Arriba Pokepromo!

Dos emprenedors de Granada es van inspirar en el fenomen Pokémon Go per a crear una aplicació gratuïta, Pokepromo, que permet als usuaris caçar promocions, ofertes i descomptes exclusius en diferents comerços de la ciutat de Granada (sí, de moment, només funciona per a aquesta ciutat andalusa).

Pokepromo és accessible per a persones amb discapacitat visual, a diferència del Pokémon Go que no ho és si bé estan treballant per fer-ho accessible para persones invidents.

Com funciona aquesta nova app? Doncs de la mateixa manera que el joc original. Els usuaris poden atrapar descomptes únics com si fossin Pokémon. Les promocions apareixen de forma inesperada i s'han de capturar en un temps limitat. Després es guarden i es poden utilitzar quan es desitgi.

Pokepromo funciona amb Bluetooth, i no per GPS, cosa que ajuda a disminuir el consum de bateria.

100 comerços ja s'han unit a aquesta iniciativa, des de sabateries a bars, restaurants, farmàcies, òptiques, botigues de souvenirs...

Si funciona, és probable que es llanci també a Madrid i a d'altres ciutats de l'estat espanyol.

 

Font i foto: La Ciudad Accesible

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu